El comerç tarragoní ha acabat de fer el salt al món digital. Ja és possible descarregar el comerç de proximitat i tenir-lo al teu dispositiu mòbil. L’app moneder Som Comerç TGN, a la qual ja s’han adherit més de 200 botigues de la ciutat, et permetrà consultar els productes de les teves botigues de confiança d’una manera còmode, ràpida i propera. 

Mai fins ara els tarragonins havien tingut l’oportunitat de connectar tan fàcilment amb les botigues. Amb aquesta nova app, impulsada per l’Ajuntament, es podrà identificar les localitzacions dels comerços i consultar els productes i serveis que ofereixen. A més, els clients podran accedir a descomptes, promocions i ofertes personalitzades. Per exemple, si escaneges el codi QR d’una botiga en concret, rebràs gratificacions en forma de punts o euros. 

D’altra banda, l’aplicació també donarà informació sobre campanyes municipals i d’associacions. Es tracta d’una eina molt important pel sector, després dels mesos durs que han viscut a causa de la pandèmia de la Covid 19.  A més, és un pas endavant per encarar un futur on la digitalització i l’ús de les noves tecnologies tindran un pes importantíssim. 

L’app Som Comerç TGN és una oportunitat d’acostar-se a les botigues de confiança i, al mateix temps, ajudar-les a introduir-se en un món digital copsat per les grans distribuïdores. Estaràs al dia de totes les novetats, ofertes i promocions, amb el tracte proper de sempre però amb una eina innovadora!