És Santa Tecla i els Mercats de la ciutat ho saben. Per això han preparat una campanya com cal per celebrar aquestes festes tan atípiques. «Santa Tecla gloriosa, mare dels tarragonins/es… Què tenim avui al Mercat?» és el lema de la iniciativa, que se celebra per primera vegada. Hi participen la totalitat dels paradistes del Mercat de Torreforta i més d’una vintena del Mercat Central. L’objectiu és ben senzill: oferir als ciutadans un producte estrella, el segell d’identitat de cada comerciant, per tal de retre homenatge a la patrona. 

La campanya s’allargarà fins al dia 22 i hi podreu trobar ofertes suculentes: l’espineta de Pesca Salada i Conserves Balagué, la salsitxa de la casa de la Xarcuteria i Cansaladeria Quimeta de Torreforta, l’hamburguesa de pollastre dels Iturbide, el pastís de Santa Tecla de la Selecta, el còctel de Chartreuse de la Paquita o les gambes de Tarragona amb un 10% de descompte de la Peixateria Ferdi. Altres productes destacats són la safata de formatges de la Magda, el pollastre de pagès de l’Ignasi i la Tere, les sardines de Tarragona de la peixateria Claustre o els entrecots de vedella de la Lourdes i l’Emilio. 

 

 

Sigui al Mercat Central o a Torreforta, el que està clar és que els paradistes han posat tota la carn a la graella perquè els tarragonins gaudeixin d’una Santa Tecla en condicions i amb una gran oferta gastronòmica. Tots els productes s’estan donant a conèixer a través dels perfils de xarxes socials i també es veuen a les pantalles i cartelleres dels mercats. La campanya és la principal novetat dels mercats a les festes de Santa Tecla, després de la decisió de suspendre el Mercat de Nit a causa del coronavirus. 

D’altra banda, la programació cultural als mercats continua amb l’exposició «Teclicatures», que arriba al Mercat Central, i l’exposició de fotografies «Imagina Campclar», que s’instal·larà al Mercat de Torreforta.