Els carrers de Tarragona llueixen com mai. Els llums de Nadal il·luminen cada cantonada, preparats per rebre la visita dels ciutadans. Les iniciatives dels Mercats de la ciutat i la regidoria de Comerç omplen de vida places i carrers, amb activitats i cultura, sempre garantint les mesures de seguretat que exigeix l’actual pandèmia. Però això no ho és tot, perquè encara hi ha més atractius. Aquest cop, a càrrec de l’associació de comerciants de la ciutat, la Via T. 

 

Per tercer any consecutiu, i amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, l’entitat ha apostat per organitzar el Concurs d’Aparadors de Nadal. Una iniciativa pensada per sorprendre i que busca la participació dels ciutadans, mitjançant la votació on-line, del millor aparador de Tarragona. Els ciutadans atorgaran el vot popular i, a més, entre tots els participants se sortejaran 100 euros en Targetes Regal Via T. L’aparador que hagi obtingut més vots rebrà un reconeixement com a «millor aparador de Nadal triat pels ciutadans Vot Popular». Ja pots fer les teves votacions a través d’aquest enllaç. 

 

Al concurs hi ha pogut participar tots els establiments comercials del centre i els diferents barris de la ciutat, inscrits al concurs i amb aparador en locals de baixos comercials. Hi haurà un total de cinc categories: Millor Aparador de Nadal del Centre de TGN, dels Barris Marítims, del Nord, de Ponent o de Llevant. Entre tots els finalistes, l’establiment que hagi obtingut una major puntuació, serà distingit com a Guanyador al Millor Aparador de Nadal de Tarragona 2020. Tots els finalistes rebran un diploma i el primer s’endurà també un xec regal de la Via T de 500 euros. 

 

El Lloro de la Negrita, Trasquilón, Gasco Joguines, Madonna Moda, Vanessa Duque, Via Augusta Viatges, D’nas, Pastisseria Trill, Edades, Farmàcia Domingo, Oxfam Intermón, RaffaGelati, Pastisseria Montserrat, Sant Jordi Art, Urly Moda, Òptica Teixidó, És el teu estil, Me Plus, Floristería Mari, Acadèmia Estudiar És Fàcil, Pilma, Ambart, Farmàcia M. Esther Fernàndez Cabré, Comercial Padrell, Imagina’t, Santiveri i Beautiful Bride són les botigues participants. 

 

Els aparadors ja estan visibles i es poden votar fins al 26 de desembre. Sereu capaços de descobrir quin és el millor aparador de la ciutat? Els ciutadans tenen un paper importantíssim en aquest concurs, així que no esperis més i surt al carrer amb la mascareta ben posada i els cordills ben lligats. Descobreix de què són capaces les teves botigues de confiança i premia la seva feina mentre fas les teves compres nadalenques!