Tenir totes les teves botigues de confiança a un sol clic. Això és el que permet l’aplicació Som Comerç TGN, que té l’objectiu d’apropar, encara més, totes les botigues de venda al detall als ciutadans. Aquesta app et permet estar al dia de les ofertes i els descomptes, conèixer horaris, localitzacions i serveis i accedir a promocions úniques. 

 

Si no vols perdre la pista als teus en aquesta transformació cap a la digitalització, aquí hi tens la solució. Per exemple: Carns Bertran i Carnisseries Virgili del Mercat Central, us ofereixen un 5% de gratificació en el total del vostre tiquet de compra, i podeu arribar a aconseguir un menú diari gratuït acumulant un total de 10 vals .  

Les bosses poden recollir-se, per exemple, a la botiga El Señor Miyagi, al número 12 del carrer Compte de Rius. FOTO: CEDIDA

Al Mercat de Torreforta també van per aquest camí. Un exemple és la carnisseria Lourdes i Emilio, que ja ofereix les especialitats de la casa a través de l’aplicació: carns de vedella i corder criats a Catalunya i especialitzats en el tall argentí. I, per descomptat, les botigues de la Via T, que esperen augmentar vendes en l’actual moment de dificultat. 

 

D’altra banda, l’Ajuntament de Tarragona vol premiar aquells ciutadans que confiïn en la nova plataforma. Totes les persones que es registrin a l’app o ja estiguin registrades podran recollir gratuïtament una bossa de roba serigrafiada amb el logotip corporatiu. Ho podran fer als següents establiments: Minimum, Chas&Chas Tea Co, El Señor Miyagi, Creoterapia i Calzados Palma. 

 

L’aplicació té format IOS i Android per a donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l’aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s’ofereixen.