Aquestes festes Tarragona es vesteix de gala. I ho fa amb cinc opcions irresistibles per poder celebrar el Nadal amb les persones que més estimem. La regidoria de Comerç de l’Ajuntament, la Via T i els Mercats de la Ciutat s’han esforçat perquè als carrers no hi falti gresca, diversió, cultura i aprenentatge pels més petits de la casa. Per això, des del Pugem Tarragona us animem a participar a les 5 activitats essencials de Nadal a Tarragona!

  1. Juga amb la gimcana de Nadal!

Els petits de la casa tenen un joc imperdible aquestes festes: la Gimcana dels Aparadors de Nadal, organitzada per l’associació de comerciants de la Via T i finançada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament. Hi poden participar nens i nenes d’entre els 4 i els 14 anys, que hauran de respondre un seguit de preguntes en anglès entre els dies 14 de desembre i 4 de gener. D’aquesta manera, jugaran i aprendran al mateix temps mentre completen la gimcana.

  1. Vota al Concurs d’Aparadors!

Per tercer any consecutiu, i amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, la Via T ha apostat per organitzar el Concurs d’Aparadors de Nadal. Una iniciativa pensada per sorprendre i que busca la participació dels ciutadans, mitjançant la votació on-line, del millor aparador de Tarragona. Els ciutadans atorgaran el vot popular i, a més, entre tots els participants se sortejaran 100 euros en Targetes Regal Via T. L’aparador que hagi obtingut més vots rebrà un reconeixement com a «millor aparador de Nadal triat pels ciutadans Vot Popular». Ja pots fer les teves votacions a través d’aquest enllaç.

  1. Escolta música als carrers i places!

Malgrat les dificultats, la setena edició del Nadal Musical ha arribat, i amb més raó de ser que mai. Així ho han fet possible l’associació de comerciants de la Via T i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona. Un total de 23 actuacions itinerants tornen a fer vibrar els carrers. A més, a càrrec de formacions amb segell tarragoní, ben acostumades a fer ballar els ciutadans en cites tan esperades com Santa Tecla o Sant Magí

  1. Somriu, fes-te una fotografia!

Durant tot aquest mes de desembre, la càmera del FotoMaton està retratant els moments més feliços dels carrers tarragonins. Esperança, il·lusió, detalls, somriures darrere la mascareta… Res no s’escapa del seu objectiu. L’únic que has de fer per complir la teva missió és acostar-te a la càmera, sol o acompanyat d’amics i familiars, preparar-te per la fotografia i somriure. Només uns segons després, el FotoMaton farà la seva màgia i podràs endur-te la fotografia impresa a casa teva. La càmera estrella d’aquest Nadal ja ha passat pels barris de la Floresta i Torreforta, també a Bonavista i Sant Salvador, la Vall de l’Arrabassada, la Part Alta o el centre de la ciutat. En tots ells ha pogut fotografiar moments feliços d’amics i familiars. Però si encara no l’has trobat, no pateixis, perquè fins al 5 de gener tens l’oportunitat de retratar aquest Nadal tan especial i regalar un somriure a les teves botigues de confiança. T’atreveixes a posar la foto als teus perfils de Xarxes Socials?

  1. Diverteix-te amb l’animació al carrer!

Actuacions itinerants pensades perquè gaudeixin les famílies recorreran els principals carrers de la ciutat durant aquestes festes. Descobreix les històries del “Pare Noel i el xanquer”, la “Mami Noela i el Tió”, o el “Pare  Noel i Ajudant”, que il·lusionaran els més menuts de la casa. Podreu trobar rutes, dates i horaris a través d’aquest enllaç!