Vius als afores de Tarragona i vols desplaçar-te en cotxe al centre de Tarragona, però l’aparcament és sempre un handicap. Tothom té en ment que al centre de la ciutat és difícil estacionar, i apostar pels pàrquings de pagament pot semblar car. Però aquest Nadal, les coses han canviat. Ja no t’has de preocupar per sortir amb temps, donar tombs en busca d’una plaça o pagar preus desmesurats: per tan sols 0.50 euros, tindràs accés al pàrquing de la plaça Corsini! 

 

En temps de dificultats, les botigues de confiança de la teva ciutat t’ho posen fàcil. Els caps de setmana — a partir dels divendres a les 21.00 hores fins les 08.00 hores dels dilluns—, els festius i les vigílies de festius només pagaràs 50 cèntims per cada hora d’aparcament. Això et permetrà visitar els establiments de la Via T i les teves parades preferides del Mercat Central de manera còmode i econòmicament sostenible. Per fi, podràs passejar i fer les teves compres nadalenques sense preocupar-te pel temps. A més, també disposes de l’aparcament del Mercat, que serà gratuït si presentes els vals de compra de qualsevol de les parades.

 

Tot i això, i tenint en compte  l’actual emergència sanitària, el comerç de proximitat ha pensat en tot. Si prefereixes no desplaçar-te perquè creus que pot ser perjudicial, o perquè t’és impossible, pots fer les teves comandes per Internet, WhatsApp o per telèfon i els regals t’arribaran a casa. Es tracta de la iniciativa «T’ho portem a casa», organitzada per la Via T i amb la col·laboració de la Fundació Formació i Treball. L’únic que has de fer és escollir el teu producte preferit, contactar amb la botiga a través dels diferents canals de comunicació que ofereixen —web, telèfon o xarxes socials— i demanar que t’ho enviïn. 

 

Aquestes festes, recorda que les teves botigues de confiança estan prement l’accelerador perquè no et falti de res. Què prefereixes, el tracte proper, individualitzat i especial dels comerços tarragonins o la fredor de les grans distribuïdores? Aposta per les tendes del teu barri, allà on sempre t’han rebut amb un somriure: aquest Nadal, el comerç de Tarragona és irresistible!