Ets un enamorat del «Cuines»? No t’has perdut cap capítol de «Joc de Cartes»? T’enganxes a la tele amb «Pop Up Xef»? Segueixes els perfils de Mad Xef? Doncs aquest dijous tens l’oportunitat de conèixer el cuiner i presentador de moda a Catalunya: Marc Ribas arriba al Mercat Central, i des del Pugem Tarragona et convidem a veure’l!

 

Ribas, que viu un moment àlgid en la seva carrera gastronòmica i televisiva, es desplaçarà fins a la nostra ciutat per presentar el seu nou llibre, «En marxa cuina!» (Cossetània Edicions). En aquest nou llibre, el cuiner ofereix receptes brutals, saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Ho fa, però, mostrant la seva cara més personal, i deixa entrar el lector a la seva cuina, a través de vivències úniques i divertides, fins i tot extravagants, que li han passat davant dels fogons i amb els clients dels restaurants on ha treballat. 

 

Les llibreries de confiança de la cuitat, Adserà i la Capona, s’han preparat com cal per rebre el cuiner de moda. Per això, des d’aquest dilluns, ja pots encarregar la teva edició d’En marxa cuina! a qualsevol de les dues botigues. Un cop hagis realitzat la compra, des de les llibreries se’t farà entrega d’un tiquet especial per poder trobar-te amb el Marc Ribas. Només aquelles persones que hagin comprat el llibre i comptin amb el tiquet tindran accés al cuiner, que signarà els llibres entre les entre les 11.00 hores i les 12.30 hores al Mercat Central. 

Portada del darrer llibre de Marc Ribas, que presentarà a Tarragona.

Per tal d’evitar aglomeracions, l’accés al recinte es farà de manera escalonada i per ordre dels tiquets. L’entrada es realitzarà per la porta del carrer Reding i, un cop el llibre estigui signat, es sortirà del Mercat Central per l’altre extrem. D’aquesta manera, es compliran totes les mesures de seguretat exigides per l’actual situació sanitària. 

 

Si ets seguidor de Marc Ribas, no t’ho pensis més i dirigeix-te o truca a les llibreries Adserà i Capona per reservar el seu llibre. I si prefereixes regalar un llibre de gastronomia d’alt nivell, per poder cuinar amb criteri durant aquestes festes, no ho dubtis i aposta també per l’«En marxa cuina!». Perquè tal com diu el cuiner de moda… serà brutal!