Els petits de la casa tenen un joc imperdible aquestes festes: la Gimcana dels Aparadors de Nadal, organitzada per l’associació de comerciants de la Via T i finançada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament. Hi poden participar nens i nenes d’entre els 4 i els 14 anys, que hauran de respondre un seguit de preguntes en anglès entre els dies 14 de desembre i 4 de gener. D’aquesta manera, jugaran i aprendran al mateix temps mentre completen la gimcana. Hi haurà tres rutes amb tres temàtiques diferents: la Ruta Estudiar és fàcil, on les preguntes estan relacionades amb la nostra ciutat; la ruta La Martina Kids and us, on les preguntes se centren relacionades amb el Nadal; i la Ruta Bill’s English School, on hi haurà qüestions relacionades amb personatges de pel·lícules. 

 

Els menuts de la casa hauran de buscar la millor estratègia per poder optar als grans premis reservats per als guanyadors. Per poder participar, cal utilitzar el Full de Ruta, que trobareu a partir d’aquest enllaç i servirà per identificar les botigues participants. En aquest mateix espai web hi trobareu l’enllaç per inscriure-us a la Gimcana. Cada establiment tindrà una pregunta diferent al seu aparador. Per tant, els participants hauran de visitar totes les botigues per tal de respondre les preguntes. A l’aplicació Easypromo, a través de la qual s’han de respondre les preguntes, només hi trobaran les respostes. Per aquest motiu, és obligatori que els participants passin per tots els establiments per llegir els enunciats. La majoria de les respostes seran del tipus A, B o C amb una sola resposta correcta. 

 

El premi estrella d’aquesta edició és la nova Play Station 5 amb quatre jocs. Per aconseguir-la, cal realitzar les tres rutes i respondre correctament totes les preguntes. Això, però, no ho és tot: només pel fet de participar, els més petits de la casa optaran a cursos d’anglès en les millors acadèmies de la ciutat. El premi Estudiar és fàcil consta d’un curs d’anglès Kids, nivell A1/A2, en grup reduït i entre els mesos de gener a març, amb un horari d’entre les 14.30 hores i les 19.00 hores tots els divendres. El premi La Martina Kids and Us ofereix una setmana de casal d’hivern, Setmana Santa o estiu, segons disponibilitat de les famílies i l’acadèmia. Per últim, amb el premi Bill’s English School pots guayar un curs en línia de 90 hores repartides en 6 mesos. 

 

El sorteig dels premis es realitzarà el pròxim 5 de gener, a les 10.00 hores, un cop finalitzat el concurs i a través de la plataforma EasyPromo. Els noms dels guanyadors es publicaran als perfils d’Instagram de la Via T i Tarragona Comerç (@laviatdetarragona, @tarragonacomerc) i també a la pàgina web de la Via T. Busca la millor estratègia, aprèn anglès i guanya premis increïbles!