Tarragonines, tarragonins: ja ha arribat Santa Tecla! Tot i ser un any complicat i diferent, cal retre homenatge a la seva patrona amb totes les de la llei. I la millor manera de fer-ho aquest 2020 és equipant-se amb el marxandatge de les festes. Samarreta, mocador, barret, joguines, contes i… ventall! Aquest és el producte que ha dissenyat l’associació de comerciants de la Via T per refrescar-se i lluir un ‘look’ tecler. Ara bé, has de ser ràpid: s’han fet 1.000 unitats del ventall i les vendes ja arriben al 80%.

Comprar el ventall de la Via T, que té un cost de sis euros, vol dir també donar un cop de mà al comerç tarragoní. Durant els mesos més durs de la Covid-19, aquesta entitat va ajudar els seus associats amb l’exempció de quotes. Ara, és el moment de reinvertir en el comerç de proximitat, per això tots els diners recaptats amb el ventall estaran destinats a campanyes i ajudes pels botiguers. 

 

El ventall llueix el mateix disseny que el cartell promocional de les festes, amb tres músics fent sonar els seus instruments a la Baixada Misericòrdia. És de color vermell i té la mida perfecta per donar-te una mica d’aire en aquests últims dies d’estiu. A més, serà un d’aquells ventalls per emmarcar, perquè l’any 2020 serà recordat de ben segur per tothom. 

Ja està disponible a l’estand de les festes, ubicat al Teatre Tarragona, i també a la botiga online de marxandatge oficial. A més, una quinzena d’establiments de la Via T l’ofereixen als seus comerços: el podràs trobar a la Matalasseria Jordà, M.A.C.A Estètica, Blume, Lamers, Chas&Chas Tea Co, la Botiga del Cafè, Amb’art, Rabatzaida, Psicologia On Ment, Òptica Glass, Farmàcia M. Esther Fernández Cabré, El lloro del Negro i la Negrita, Raffa Gelati, Cereals and Milk, les Mitges, Minimum o al Casa Figueras.