Donar un cop de mà als més necessitats. Aquest és l’objectiu del Gran Recapte d’aliments, que enguany es torna més imprescindible que mai. La pandèmia de la Covid-19 ha provocat que moltíssimes famílies es vegin obligades a demanar ajuda alimentària. De fet, els Bancs dels Aliments de Catalunya han vist augmentar la demanda d’aliments en un 40% en els darrers mesos. En aquests moments, 265 mil persones reben donacions per poder completar la seva alimentació. 

 

Els Mercats de Tarragona han volgut unir-se a aquesta causa. Per aquest motiu, entre aquest dilluns, 16 de novembre, i el pròxim divendres, dia 21, els ciutadans tarragonins podran col·laborar amb el Gran Recapte des del Mercat Central i el Mercat de Torreforta. Serà a través de tiquets solidaris, que tindran un cost de 3 euros i serviran perquè desenes de famílies puguin accedir a productes frescos com peix, carn, fruites i verdures, i també a productes de pastisseria i fruits secs. 

El Gran Recapte és aquest 2020 més necessari que mai.

En total, es podrà fer donacions des de 19 parades. Al Mercat Central hi col·laboren Bardolet Cansaladers, Fruits secs Cristobal, Nipo Sushi, Herminio Peixaters, La Selecta, Pastisseria  Cal Jan, Fruites i Verdures Manoli, Peix Fresc Tinet, Gustum, Carnisseria  Virgili, Carnisseria Meritxell, Carns Bertran, Peixateria Rita i Pollastres Pili. Per la seva banda, al Mercat de Torreforta es poden fer donacions a Polleria Iturbide, Peixateria  Claustre, Xarcuteria Cansaladeria Maria del Carme y Diego, Carnisseria Lourdes i Emilio i Fruites i Verdures Marc i Roser. 

 

Les aportacions que es realitzin des dels Mercats de Tarragona serviran per entregar aliments d’alt valor proteínic. D’aquesta manera, desenes de famílies podran completar la seva alimentació per tal que sigui equilibrada i sana. Un cop finalitzat el Gran Recapte es farà el recompte de crèdit de cada parada. Una entitat d’ajuda social de la ciutat adquirirà, amb el «crèdit» disponible, els aliments que més necessitin. Després, es distribuiran a les persones en situació vulnerable. No t’ho pensis dues vegades i col·labora amb el Gran Recapte d’Aliments: aquest 2020 és més imprescindible que mai!