Les teves botigues de confiança, aquelles que sempre han estat al teu costat, es vesteixen de gala aquest Nadal. Després que les llums nadalenques de tots els carrers de la ciutat s’encenguessin el passat divendres, gràcies un any més a la regidoria de Comerç, els establiments ja s’han posat a punt per començar a rebre tarragonins en busca de regals pels seus estimats. Els Mercats de la Ciutat han tornat a sorprendre clients i paradistes amb una decoració d’alçada, i les botigues de la ViaT s’han distingit amb una unificació decorativa de tots els associats. Una guirnalda de color verd, il·luminada, s’ha establert en la majoria de façanes de les botigues. 

 

D’altra banda, un dels elements més espectaculars d’aquest Nadal a Tarragona és la gran capsa vermella instal·lada al davant de la joieria Rabat, finançada per la mateixa botiga. Es tracta d’un regal de grans dimensions, que compta amb una petita porta d’entrada i una de sortida. Els més petits de la casa poden passar-hi per dins i fer-se una fotografia d’allò més nadalenca, que de ben segur traurà un somriure a amics i familiars.

 

El comerç de proximitat i els Mercats de la Ciutat estan agafant forces per no descansar un sol moment durant aquestes festes. Tots els carrers de la ciutat s’han guarnit perquè els tarragonins puguin passejar mentre gaudeixen d’una il·luminació al nivell dels botiguers. A més, la ViaT ha organitzat el tercer Concurs d’Aparadors amb motiu de les festes nadalenques. «Agradar-te, el millor regal» és el lema d’aquest 2020, un any complicadíssim pel sector, que espera recuperar oxigen durant aquestes setmanes. Hi poden participar tots els establiments comercials i de serveis comercials de les àrees del Centre, Barris Marítims, Llevant, Nord i Ponent del municipi de Tarragona que s’hagin inscrit al concurs i que tinguin aparador en locals de baixos comercials.

 

Tot plegat, atractius suficients perquè no t’ho pensis dues vegades i apostis per les botigues que tens més a prop. Al centre i els barris de Tarragona hi trobaràs tot el que necessites aquestes festes i, al mateix temps, col·laboraràs amb els veïns comerciants. Recorda, el comerç de Tarragona és irresistible!

 

Fotografies: Manel R. Granell