Aquest divendres arriba un dels esdeveniments comercials més importants de l’any: el Black Friday. L’origen d’aquesta jornada, que obre la campanya nadalenca el dia després d’Acció de Gràcies, es troba als Estats Units. Amb el pas dels anys i la globalització, la iniciativa s’ha estès arreu del món. 

 

Les grans distribuïdores i empreses aprofitaran el Black Friday per incrementar les vendes. Descomptes, promocions i ofertes inundaran els portals web de compra online, en una jornada que habitualment bat tots els rècords. Aquest 2020, la previsió és que la venda per internet segueixi guanyant adeptes, a causa de la situació sanitària. Les botigues de proximitat de la ciutat s’han adaptat als nous temps, i la gran majoria ja ofereixen els seus productes a través de la xarxa. 

 

Centenars de comerços de confiança esperen poder recuperar l’alè amb l’inici de la campanya nadalenca. Aquest divendres, les llums de la ciutat s’encendran per il·luminar els carrers i les botigues de la ViaT comptaran amb decoració especial. És el torn, doncs, dels consumidors. Vosaltres sou els únics que podeu fer inclinar la balança cap a les botigues de casa, les que han acompanyat a la societat tarragonina durant molts anys, i que ara esperen rebre l’amor dels conciutadans. 

 

#SomUnComerçIrresistible ha estat l’avantsala del Black Friday. A partir d’aquest divendres, les botigues de la ViaT, les parades del Mercat Central i el Mercat de Torreforta, i els paradistes dels mercadets esperen complir tots els desitjos dels tarragonins. La seva única condició és dipositar la confiança en els comerços de proximitat: perquè donar alè als de casa vol dir vetllar per un cercle comercial actiu, divers i proper. 

 

Recorda: si t’has plantejat comprar a través de les grans distribuïdores aquest divendres, pensa-t’ho dues vegades més. A Tarragona hi trobaràs tot el que necessitis, ja sigui de manera presencial o a través de les noves plataformes de venda per Internet. Aquest Black Friday, dóna un cop de mà als comerços propers!