Ni la Covid-19, ni les restriccions que se’n deriven ni cap factor que puguis imaginar. Res no impedirà que aquest Nadal puguis portar a taula els productes de sempre. Aquells que tradicionalment has anat a comprar al Mercat Central amb previsió, o a darrera hora el dia 23, però que mai han faltat a casa en les dates més senyalades. No pateixis per res, perquè aquest any, per Nadal, el Mercat arribarà fins a casa teva. I de manera totalment gratuïta!

 

Per tal de minimitzar cues, respectar els aforaments limitats i evitar la propagació de la Covid-19, aquest any s’engega la campanya «Estalvia temps al teu Nadal». Es podrà contactar amb els paradistes a través del WhatsApp, el telèfon, els perfils de Xarxes Socials o la pàgina web. Tot plegat facilita la comanda anticipada, que es premiarà amb un sorteig de diferents vals de compra.

 

Per tal de gaudir dels productes de les botigues de confiança, entre els dies 14 i 31 de desembre, el Mercat Central ha habilitat un servei a domicili gratuït per tota la ciutadania. És a dir, tots els barris de Tarragona, des de Bonavista fins a La Móra, passant per Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, el Serrallo, la Part Alt i l’Eixample, gaudiran del servei. La premissa, però, és comprar productes per un valor d’almenys 30 euros en qualsevol de les parades del recinte. A més, per agilitzar l’entrega de comandes, s’habilitarà un punt de recollida a la plaça Corsini, entre els dies 21 i 31 de desembre. Els clients que vinguin en cotxe a buscar els seus productes, podran estacionar gratuïtament al pàrquing del Mercat Central. 

 

Instruccions per beneficiar-se de la campanya Estalvia temps al teu Nadal.

 

L’objectiu d’aquest 2020 ha estat assegurar la compra a les botigues de tota la vida, però d’una manera segura i complint les mesures de seguretat vigents. «Som molt conscients que aquest any el Nadal estarà marcat per un context concret i molt diferent, però seguiran sent unes dates especials. Per això l’objectiu i el repte ha estat avançar-nos a les noves necessitats», ha assenyalat el president d’Espimsa, Dídac Nadal. 

 

Les noves accions complementaran l’oferta presencial, la tradicional, però que en aquests temps es veu limitada per la situació epidemiològica. Això sí: podràs trobar els paradistes al mateix lloc de sempre, darrere el taulell, el telèfon o les xarxes socials, preparats per oferir-te els millors productes del territori.