El 14 agost, 2020 al Mercat Central de Tarragona

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta acolliran enguany la Sindriada solidària de les festes de Sant Magí. És el primer cop que el Mercat de Torreforta acull aquest acte, un dels més esperats d’aquestes festes. La Sindriada tindrà lloc als dos mercats municipals el 14 d’agost de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.

 

Com cada any, l’acte tindrà un alt component solidari. Tothom que adquireixi talls de síndria de la coneguda comercialment com a Sandía Fashion a un preu de 0,50 cèntims col·laborarà amb la campanya Aliments amb Cor de la Creu Roja Tarragona. La quantitat recaptada es destinarà a comprar productes frescos dels mercats municipals per a les famílies més vulnerables.

 

La filial de la companyia BASF de les llavors hortícoles Nunhems fabrica les llavors de la varietat de síndria Sandía Fashion i la mateixa empresa també col·labora amb el donatiu de 300 unitats de petites neveres individuals on es dipositaran els talls d’aquesta fruita. L’Ajuntament de Tarragona també se suma a l’acte solidari amb una aportació econòmica.

D’altra banda, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta acolliran l’exposició “Teclicatures”, una mostra de l’artista visual tarragoní Tziqui Artworks que combina caricatures personalitzades amb il·lustracions del bestiari i elements del Seguici Popular de Tarragona. L’exposició s’inaugurarà el 14 d’agost i el seu autor hi estarà present realitzant caricatures en directe. La mostra es podrà veure fins al 12 de setembre de 12 a 14 hores. A partir del 14 de setembre i fins al 3 d’octubre la mateixa exposició es podrà veure al Mercat Central.

Tots els actes comptaran amb totes les mesures de prevenció, seguretat i higiene per evitar la propagació de la Covid-19.

Perquè aquesta activitat ?

La Sindriada és molt més que un esdeveniment festiu. Com cada any, l’acte tindrà un alt component solidari. Tothom que adquireixi talls de síndria col·laborarà amb la campanya Aliments amb Cor de la Creu Roja Tarragona. Seran 50 cèntims que es destinaran a comprar productes frescos dels mercats municipals per a les famílies més vulnerables.

Detalls de la activitat

  • Quan: 14 agost, 2020
  • On:Mercat Central de Tarragona
  • Horari:12h a 14h i 18h a 20h
  • Preu:0,50 cèntims el tall

Ubicació al mapa