El 13 juny, 2020 al Plaça Corsini

Jay lemon // Albert Burrut Tarragona, 1990.

Cantant i compositor autodidacta, arquitecte i professor. Descobreix la música a la seva majoria d’edat a través d’un piano i, a finals de 2015, comença a experimentar amb un looper, la seva veu i diversos instruments, descobrint colors nous als seus temes preferits i aprenent a crear versions d’allò més personals en un format one-man band. A finals de l’any 2016 posa tinta a diverses històries viscudes, donant lloc així al seu primer EP “Shake Your Mind”, que s’estrena el març de 2017 i el porta a recorrer sales i festivals locals al ritme de pop-rock.
El 2018 es converteix en un any de producció i creixement musical. Un còctel de lletres i música que fan néixer el seu primer disc d’11 temes, enregistrat durant el novembre d’aquest any. Un disc pop-soul fet amb la intenció d’arribar per quedar-se entre el públic i que veurà la llum a l’abril d’aquest any 2019.

www.jaylemonmusic.com

Perquè aquesta activitat ?

Per tirar endavant una campanya de comunicació cal un hit musical, “Like you” és el títol de la cançó que ens acompanyarà en aquest relat que estem donant forma plegats. La lletra fa una crida a que tothom hauria de ser ell mateix, sense adornar-nos per ningú. I que amb això hauria de ser suficient per brillar amb llum pròpia. Jay Lemon és l’autor i l’Interpreta, un perfil enèrgic i sincer, narra els seus relats en forma de Pop – Soul. Construeix les seves cançons i arriba directament al públic, seguint referències com Prince, Bruno Mars, Amy Winehouse o Ed Sheeran. Aquest dissabte vindrà acompanyat pel seu guitarrista Marcel Castellví.

Detalls de la activitat

  • Quan: 13 juny, 2020
  • On:Plaça Corsini
  • Horari:19h30
  • Preu:GRATUÏT
  • Organitza:ESPIMSA

Ubicació al mapa